Okolišna odgovornost i odgovornost prema zajednici

Okolišna odgovornost
Obzirom da je dio Plena grupe, XYLON KORPORACIJA je ponosna što može kvantificirati i uvrstiti socijalna i okolišna pitanja u našu upravnu politiku i strategiju za poslovno planiranje i aktivnosti.

Smatramo da u je u ovoj industriji svijest o okolišu i mogućnost da se djeluje u skladu sa tim uvjerenjima osnovni razlog što smo u stanju raditi na način na koji to činimo. Trenutno radimo na postavljanju temelja za adekvatno obrazovanje iz šumarstva u okviru naših regionalnih aktivnosti.

XYLON je kompanija koja je prevashodno zainteresirana za stanje naših šuma i zalaže se za njihovo očuvanje, a podstiče i obučava druge o značaju takve inicijative. .


Odgovornost prema zajednici
Xylon KORPORACIJA je kompanija orijentirana zajednici. Želimo brinuti o našem osoblju i lokalnoj zajednici koja služi i našim klijentima i nama. Zauzvrat, mi želimo pružiti našem osoblju i lokalnoj zajednici poslovanje koje donosi prosperitet i povoljne prilike u okruženju. Želimo podići nivo na kojem se nalazi ova industrija u zemlji te povećati vrijednost cjelokupnog ekonomskog razvoja u regionu.

Upravo to je razlog zašto se nalazimo u procesu postavljanja temelja koji će doprinositi okruženju i u okolišnom i u socijalnom smislu.

 

 

Početna

 

Kompanija

Proizvodi

 

Kontakt

 

Distribuciona mreža

Okruženje

 

Budućnost